کارخانه هوشمند
با استفاده از تکنولوژیهای هوشمند مانند اینترنت اشیاء (IoT)و هوش مصنوعی، میتوانید نظارت آنلاین صنعتی بر فرآیندهای تولید داشته باشید که این نظارت موجب بهینه سازی فرآیند های تولید و کاهش زمان توقف تولید می شود.
با کمک سیستمهای هوشمندی که بومی سازی شده و پشتیبانی تیم های متخصص، مدیران کارخانه ها می توانند در هر لحظه عملکرد سیستمها را بررسی کنند و در صورت بروز هرگونه مشکل فنی، سریعا آن را رفع کنند. همچنین هنگامی که وضعیت دستگاه های مختلف مانند همیشه نبود، با ارسال آلارم به مدیران مربوطه، آن ها میتوانند با چک کردن دقیق وضعیت دستگاه ها، جلوی خرابی های غیر منتظره را بگیرند.
HSE هوشمند
یکی از اصلیترین مزایای HSE هوشمند، پیشگیری از حوادث و کاهش ریسکهای ایمنی است. با استفاده از سنسورها و سیستمهای مانیتورینگ هوشمند، این سیستم میتواند به سرعت شرایط خطرناک را شناسایی و وقوع حوادث را پیشبینی کند. این اطلاعات به صورت آنلاین به تیمهای ایمنی ارسال میشود تا اقدامات لازم را انجام دهند.
ساختمان هوشمند
ساختمانهای هوشمند با استفاده از فناوریهای نوین، بسیاری از فرآیندهای روزمره را آسان تر میکنند. از روشن و خاموش کردن چراغها گرفته تا تنظیم دمای هوا و کنترل سیستمهای امنیتی، همه به صورت خودکار و بر اساس برنامهریزی دقیق انجام میشوند. این امر باعث میشود تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود وامنیت ساختمان های مسکونی و صنعتی بهبود پیدا کند.
معدن هوشمند
در آینده ای نه چندان دور با تلفیق تکنولوژی های پیشرفته و بهره برداری هوشمندانه از منابع به سوی معادنی ایمن تر، پایدار تر با بهره وری بیشتر پیش میرویم.
در این معادن ربات ها و سنسور ها برای مانیتورینگ و کنترل عملیات استخراج به کار میروند. سیستم های به کار رفته در معادن هوشمند میتوانند به صورت خودکار تصمیم هایی مثل برنامه ریزی مسیر های حمل و نقل، کنترل کیفیت محصولات و کاهش هدر رفت منابع معدنی را بگیرند.
حمل و نقل هوشمند
یکی از مشکلات اساسی در کشور ما هزینه های بالای حمل و نقل خصوصا برای مسیرهای طولانی و زمینی می باشد. با استفاده از سیستمهای حمل و نقل هوشمند، تمامی وسایل نقلیه و تجهیزات به یک سیستم مرکزی متصل میشوند که باعث میشود هماهنگی و نظم بهتری میان تیم های مختلف ایجاد شود.
با استفاده از تکنولوژی های آنلاین، صنعتگران میتوانند مسیرهای بهینه برای حمل و نقل خوراک یا محصولات خود را را انتخاب کنند که این امر باعث کاهش مصرف سوخت و هزینه های عملیاتی میشود.
آرانوما، از پیشگامان هوشمند سازی مدرن
نقش هوشمندسازی در بهبود زنجیره تأمین صنایع غذایی
صنایع غذایی بهعنوان یکی از حیاتیترین بخشهای اقتصادی و تأمینکننده نیازهای اساسی جامعه، نیازمند استفاده از راهکارهای نوین برای بهبود
بررسی چالشهای معادن ایران در دومین رویداد معدنکاری دیجیتال
در این بخش خبری از آرانوما قصد داریم تا چالشهای معادن ایران را که در دومین رویداد جامع معدنکاری دیجیتال
آشنایی با صفر تا صد سیستم کنترل کارخانه از پیاده سازی تا کار با آن
ما در این مقاله از آرانوما میخواهیم پیاده سازی و کار با سیستم کنترل کارخانه را، از صفر تاصد به
مدیریت هوشمند معادن با استفاده از IOT
صنعت معدنکاری همواره یکی از ارکان اساسی رشد اقتصادی کشورها بوده است. با این حال، مواجهه با چالشهایی همچون هزینههای